Хималайската сол помага за отслабване

Хималайската сол, известна като розова сол, извоюва малко по малко място в гастрономията и в науката за здравословното хранене. Говори се много за свойствата й, но едно от тях е, че помага при отслабване. Тази сол има много повече качества от обикновената.

сол

Хималайската сол, като всяка, която се състои от кристали, има много свойства, тъй като е трупала минерали в продължение на милиони години. Тя е изключително чиста, естествена и не е била обработвана, като традиционната сол на масата ни – един от най- големите врагове на диетата за отслабване, тъй като задържа вода.

Консумацията на хималайска сол не се състои само в приема на натрий. Чрез нея получавате поне още 10 минерала и по- малко натрий от обикновената. Добра е като средство срещу запек, тъй като балансира работата на чревния тракт. Регулира и течностите в тялото. Хималайска сол е алкална. Затова, както и морската сол, е изключително полезна за отслабване.

Внимание – хималайската сол не е за всеки

Въпреки че е чиста, богата на минерали, все пак съдържа доста натрий – 90% от хималайската сол. Хората с високо кръвно няма да могат да я консумират.

За солта. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване

Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване