Сок от лимон и сода бикарбонат за плосък корем

содаКакто лимона, така и содата бикарбонат помагат при отслабване. Въпреки че всеки един от тези натурални продукти имат свои собствени качества, имат и някои общи. Затова, нека ги комбинираме в домашно и натурално средство, за да отслабнем с няколко килограма.

Лимонът има не само диуретични и пречистващи свойства, които могат да ви помогнат да свалите корема, но, също като содата бикарбонат, балансира връзката киселина- база в организма. Алкалинизирането на вътрешната среда е много важно, защото улеснява работата на различните клетки в тялото, като подобрява всички физиологични процеси, включително храносмилането и метаболизма на веществата.

За да получите всички качества на натуралните продукти, само ви трябва сока от три лимона , като го смесите с един литър вода и 1 с.л. сода бикарбонат. Смесвате всички съставки и пиете лимонадата през деня. Важно е първата чаша да я изпиете на гладно.

За да е още по- ефективен сокът, трябва да го съчетаете с диета с алкални храни, които още повече помагат за отслабването.

Алкалинизирането на вътрешната среда не само подобрява работата на органите, но и помага да се пречисти тялото от токсините.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване