Отслабване с киви

кивиАко обичате киви и искате да отслабнете, може да го постигнете като го ядете. Този плод пречиства тялото, утолява глада и е силен антиоксидант, който помага на организма по- бързо да стопи мазнините. Освен че е вкусно, кивито със сигурност ще ви помогне и да отслабнете.

Плодът е с малко калории – 67 кал/100 грама. Това означава, че кивито е с отрицателни калории – необходима е повече енергия за обработването му, отколкото тази, която доставя. Фибрата, която съдържа (1,5 гр/100 гр), действа като очистително и ви помага да изхвърлите всички шлаки и токсини. Освен това, фибрата засища много добре.

Кивито съдържа много висок процент витамин С, естествен антиоксидант, който подобрява клетъчния метаболизъм,киви1 като увеличава скоростта му, т.е. увеличава и разхода на калории. Съдържанието му на калий пък, намалява подуването в следствие на задържане на течности и позволява да изхвърляте токсините чрез урината.

Поради тези причини е възможно да се отслабне с кивито. Може да го включвате в десерти или сокове, или просто да го ядете в целия му вид.

Лимонада от киви. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване