Отслабване с кефир

диетаТова е една от най – известните диети.

Кефирът е много полезен млечен продукт. Понякога се използва за профилактика и лечение. Оказва добро влияние върху кръвоносната система, червата, кожата, нервната система, косата, ноктите. Съдържа много витамини и минерали. Диетите, които се основават  на този продукт са много ефикасни и благодарение на тях бързо се освобождавате от излишните килограми.

Кефирът  е беден на въглехидрати, а според много експерти точно те са причината за наднорменото тегло. Затова и благодарение на него ще се справите с този проблем. Има различни диети за отслабване с кефир. Те се основават на редовната употреба на този продукт, но се различават по вида надиета хранителните продукти и продължителността за спазване.

Зимна диета
Продължителността й  е три дни.
Закуска: салата с кисело зеле, яйца, кафе с малко мляко, чай с мед, каша с грис, препечена филийка хляб с малко масло.
Обяд: пилешка супа, супа с гъби, задушени моркови, салата с настъргано цвекло, филия хляб, яхния, зеле
Следобедна закуска: чаша кефир
Вечеря: риба, печени картофи, салата с моркови, чай, сини сливи

Отслабване с кефир и ябълки
Продължителността е девет дни. Ако първият ден ядете кефир, втория яжте ябълки и така редувайте през цялото време. Пийте по литър вода дневно, и количеството на ябълките за деня не трябва да бъде повече от килограм.

Съществува и диета, позволяваща приема само на кефир. Нейната продължителност е три дни, и през всеки ден от тях трябва да пиете по литър кефир без захар по пет пъти дневно. Отслабва се с четири килограма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване