Отслабване с диетата на Тифани Тейлър

диетаТифани Тейлър е създател на диета с нискокалорични храни, като твърди, че ако я спазвате ще свалите десет процента от теглото си само за една седмица, а втората седмица ще отслабнете с около два килограма.

Диетата е бедна на калории, но пък позволява неограничения прием на продукти с нулеви калории, като по този начин никога няма да усещате глад.

Със стартирането на програмата няма да сгрешите, ако си направите списък на причините, заради които искате да отслабнете и да изглеждате прекрасно. Оставете копие на този списък на хладилника например. Това ще е вашата мотивация, която ще ви предпазва от изкушения. Според Тейлър най – трудно е да се поддържа мотивацията постоянно. Поставяне на някакви цели ще направи по – лесно придържането към диетата. Този хранителен режим почти изключва храните, съдържащи мазнини и включва около шест хранения дневно. Никога не трябвадиета да пропускате закуската, както и другите основни хранения.

Яжте само разрешените храни,  докато отслабнете толкова, колкото желаете.
Списъка с храни включва продукти богати на фибри и бедни на калории. Затова можете да ядете без никакви ограничения върху количеството. Пример за такива храни са зеленчуците или пък киселите краставички. Пийте много вода, витамини, минерали. Дори и след като отслабнете, пак се ограничавайте от някои висококалорични, вредни храни, за да поддържате теглото си и да не възвърнете загубените килограми.

Позволените храни са: зеленчуци, овесени ядки, плодове, ориз, зърнени култури, хляб, мляко и млечни продукти, но обезмаслени, постни меса, ядки, кисели краставички, боб, семена, бульони, соев сос, чай и кафе без захар.

Дневно меню:

Закуска: чаша кисело мляко с ниско съдържание на мазнини и малко мюсли
Втора закуска; няколко парчета пъпеш
Обяд: парче пуешко и чаша аспержи
Следобедна закуска: чаша мляко – обезмаслено
Вечеря: задушено месо, един печен картоф, варени зеленчуци – моркови, целина, лук
Преди да си легнете може да изпиете чаша прясно изцеден сок от някакъв плод – хубаво е това да е ананас.

Правете и упражнения за отслабване ежедневно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване