Кака да имаме малка и тънка талия

Добре оформената талия е символ на красотата. Както за жените, така и за мъжете, да имаш малка и фина талия прави тялото секси, снажно и хармонично. Затова, нека видим как да оформим талията си.

талия

Пропорцията между талия и ханш е една от причините, които карат един мъж да бъде привлечен от жена. Внимавайте! Казваме пропорцията – тъй като всяко тяло е различно, грешно е да се влияем от разни модни тенденции, които искат всички тела да изглеждат по определен начин, за да могат да влязат в точно определени дрехи.

Талията е едно от местата, където най- много се натрупват мазнините. За да я премахнем, имаме различни варианти:

Диета, съчетана с упражнения. Диетата е най- важната, когато трябва да стопим мазнините. Упражненията саталия1 важно допълнение и винаги си личи дали сте отслабвали с тях или без тях.
Носене на стягащо бельо. Употребата им е много спорна.
Стягащо бельо за тренировки – няма да ви помогнат. Потта всъщност е от загуба на вода, а не от топене на мазнини. Когато пийнете вода, се връща отново старото състояние.
Еластичното стягащо бельо ви създава погрешното впечатление, че сте стегнати, а всъщност то най- сигурно ще ви причини точно обратното – отпускане на кожата.
Масажи за отслабване. Казва се, че помагат, когато ги комбинираме с диета и упражнения. Но те сами по себе си няма да ви помогнат да намалите талията.
Физическите упражнения. Заедно с добра диета, това е най- сигурната комбинация не само за намаляване на талията, но и за отслабване.

Упражнения за талия. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване