Водорасли уакаме – когато морето ти помага да отслабнеш

уакамеВОДОРАСЛИТЕ УАКАМЕ – ПРЕЧИСТВАТ И ЗАСИЩАТ

Морските водорасли са идеални за отслабване. Ще се запознаете с качествата на вида уакаме, за да разберете защо са полезни за диетата ви.

Светът на водораслите е наистина прекрасен, но свойствата им не са много известни сред повечето хора. Не се използват много в други държави, освен в Япония и други части на Азия, където се консумират почти ежедневно.

Водораслите уакаме са сред най- популярните растителни продукти в Япония. Изключително богати са на хранителни вещества, особено на минерали и витамини от група В. Помагат тялото ви да се дезинтоксикира. Но да разгледаме подробно качествата им за отслабване.

ЕТО КАК МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ УАКАМЕ В ДИЕТАТА СИ:

Много засищат. От една лъжица уакаме, можете да получите 10 пъти по- голямо количество. Затова се приемат за толкова засищащи, тъй като увеличават толкова обема си. Достатъчно е да сложите водораслите за 15 минути в гореща вода и са готови за консумация.

Пречистват: Водораслите уакаме са богати на фибри, но действат и като диуретици. Така можете да изчистите хубавоуакаме1 тялото си и по този начин ще отслабнете по- бързо.

– Лесни за използване: След като ги сложите за 15 минути в гореща вода, можете да ги приготвите, както желаете. Можете да ги направите на супа, салата или като гарнитура с други зеленчуци.

– Хранителни качества: В 100 грама уакаме се съдържат близо 50 калории. Богати са на йод, не съдържат мазнини, имат протеини Богати са още на магнезий, калций, желязо и много други минерали.

Салата от уакаме. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване