Диабестан обузда диабета и високото ми кръвно!

mariia-40-diabet

В семейството ми всички имаме проблеми с наднорменото тегло. Колкото и да се стараех като млада да отслабна, така и не ми се получаваше.

Като минах 40- те обаче, здравето ми изведнъж започна да се влошава. Появи ми се високо кръвно. Отидох на лекар. Назначи ми изследвания. Оказа се, че имам диабет тип 2. Докторът ми каза, че дълго време съм подценявала симптомите. А аз си мислех, че проблемите, които имах в последно време, се дължат на възрастта.

След като бях диагностицирана, седнах да чета за заболяването. Оказа се, че начинът ни на хранене и заседналия начин на живот са сред рисковите фактори. Истината е, че в моето семейство всички обичаме да се хапваме доста – затова и имаме проблеми с теглото. При по- утежняващ проблем се оказа и работата, защото работя по цял ден седнала.

Диабестан съдържа 60 кансули за 2 месеца

Диабестан съдържа 60 кансули за 2 месеца

Започнах да следвам предписаната ми терапия от лекаря. Реших обаче и да потърся по- алтернативни методи, с които да я допълня. Допитах се до моя приятелка лекарка. Тя ми препоръча продукта „Диабестан“. Каза ми, че това е най- новата формула, която се препоръчва вече масово на Запад.

Една опаковка „Диабестан“ ми стигна за 2 месеца. Някъде след първия месец почувствах голямо облекчение. След втория месец отидох при лекуващия си лекар за изследвания. Оказа се, че кръвната ми захар е паднала с близо 40%. Докторът не можа да повярва. Тогава му казах за съвета на моята приятелка лекарка да пия „Диабестан“. Той се съгласи, че съм постъпила правилно.

Мария Христозова, гр. София

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТЕЛ: 0895 334 112 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Как Отслабнах

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване