Страхотна диета с ябълки за 5 дни!

Предлагаме ви експресна диета за отслабване с ябълки. Продължава пет дни, а резултатите са зашеметяващи!

През първия ден се ядат само ябълки. Няма да ви бъде лесно, тъй като постоянно ще изпитвате лек глад, но резултатът ще е светкавичен – минус 1,5 кг до края на деня. Не забравяйте да пиете вода.

През втория ден в диетата за сваляне на корема се включват зеленчуци, така че няма да изпитвате глад. За овкусяване може да се използва малко количество зехтин, сол, както и черен пипер. Менюто за деня е следното: На закуска, една ябълка и чаша обезмаслено прясно мляко. На обяд – една ябълка и салата от червено цвекло и моркови, може да се овкуси с малко зехтин, сол и черен пипер. Вечеря – две ябълки

На третия може да се включи чист протеин. Ако сте вегетарианци, използвайте тофу като заместител на сиренето или месото. Ако не сте, използвайте кисело мляко, сирене и шунка.
Закуската се състои от една ябълка, 2 бъркани яйца или варени, филийка хляб. На обяд се приготвя салата от една краставица и един домат, с 30 грама сирене, малко зехтин, сол и босилек. Също и една ябълка. Вечерята се състои от две тънки парчета шунка, варено броколи и моркови с малко зехтин и сол. Една ябълка.

В четвъртия ден от диетата се включват сложни въглехидрати, които подготвят стомаха за момента, в който ще се върнем към нормалното хранене.
За закуска се приготвя сок от една ябълка, два стръка целина, малко парче червено цвекло, малко обезмаслено прясно мляко. На обяд се яде супа от леща и една ябълка. За вечеря се приготвя зеленчукова супа и половин варен картоф, една ябълка.

Петият ден е последният от диетата. Менюто е по- разнообразно.
На закуска се яде една ябълка, две бъркани яйца. На обяд се приготвя печена риба, половин варен картоф и печени зеленчуци. За вечеря имаме една ябълка, 5 ореха и половин чаша обезмаслено прясно мляко.

Не забравяйте всеки ден да пиете много вода, за да не се дехидратирате. НЕ удължавайте диетата повече от указания срок.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване