Коя храна съдържа най- много протеини

Протеините са необходими за изграждането и образуването на клетки, които позволяват растежа и възстановяването на мускули и тъкани. Също така са идеални елементи за намаляване на апетита или увеличаване на ситостта, така че да отслабнете.

proteini-zakuska

Богатата на протеини диета помага за поддържането на телесното тегло, тъй като предпазва от желание да ядем още. Тези храни осигуряват връзката между червата и мозъка и предизвикват усещане за ситост.

Кой е по- добър?

1. Орехи. Съдържат 10- 15 грама протеини в 100 грама от плода. Хората, които страдат от метаболитен синдром, трябва да включат в храненето си орехи и бадеми в срок от 12 седмици, като по този начин повишават серотонина си. Това вещество подобрява нервните сигнали, намалява усещането за глад, намалява веществата, които причиняват подуване.

2. Соя. Съдържа 37 грама протеини в 100 грама. Соята и произведените от нея продукти за подходящи за жени, които трупат мазнини по корема си, особено заради хормоните по време на менопаузата.

boiled-eggs-3

3. Желатин. Съдържа 84 грама в 100 грама. Поддържа мускулния тонус.

4. Сьомга. Ако ядем сьомга два пъти седмично, можем да отслабнем с повече от 2 кг, в сравнение, ако не присъства в храненето ни. Протеинът помага да чувстваме по- малко глад.

5. Яйца. Протеините и фибрите имат силата много да засищат. Протеините в яйцето са най- много и с най- добро качество.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване