Кои напитки са забранени, когато отслабваме

napitki-1

Много често врагът на диетата ви е по- близо, колкото си представяте. Напитките всъщност много влияят върху количеството калории, които приемаме. Но обикновено, никога не ги подозираме като виновници за липсата на резултати в отслабването.

За да успеете да отслабнете, трябва да елиминирате най- калоричните напитки. Ето кои са те:

1 Алкохол. Това първият течен враг на диетата ви за отслабване. Докато черният дроб работи, за да разтвори алкохола, който сме поели, не може да обработва мазнините. Приемът на алкохол засяга хормоналните процеси и една от последиците е чувството на глад.

2 Газирани напитки. Също много влияят върху качването на килограми. Всички газирани напитки имат добавена захар. Отделно се добавя и глюкоза, която също съдържа много захар.

alkohol-kalorii

3 Диетични газирани напитки. Те са добър вариант от време на време, но не трябва да прекалявате с тях. Някои от тях също водят до напълняване. За да се компенсира липсата на захар, се добавят повече изкуствени подсладители и повече натрий, който причинява задържане на течности.

4 Сокове в картонени кутии. Съдържат основно овкусители и оцветители, които не са особено полезни. Най- добре, ако искате натурален сок, да си го приготвите у дома.

5 Енергийни напитки. От тях се напълнява много. Съдържат много калории, също кофеин и захар. Освен това влияят отрицателно върху нервната система.

КАКВО МОЖЕМ ДА ПИЕМ?

Наблегнете най- вече на водата. Приготвяйте си чай, домашни натурални сокове, растителни млека и пр.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване