Бърза диета с кисело мляко

kiselo-mliako

Как най- бързото да свалим тези няколко килограма? За да стане лесно, може да изпробвате диетата с кисело мляко. Чрез нея можете да отслабнете с 2 кг за 5 дни.

Намаляването на калории, за да отслабнем, е един от най- здравословните начини. Това е целта на диетата с кисело мляко. Не само ще отслабнете, но и ще балансирате чревната си флора. Тази диета е бърза и е подходящата за сваляне на до 5 кг. Когато теглото ви е по- голямо от това, ви трябва по- специален и продължителен режим.

Киселото мляко е богато на млечна киселина, освен това има изключително приятен вкус. Комбинира се отлично с плодове и зърнени храни. Разбира се, в диетата не ядем само кисело мляко.

Редовната консумация на нискомаслено кисело мляко – 250 грама общо, помага да намалим телесното си тегло, сочат изследвания. Помага за балансирането на бактериите в червата.

kiselo-mlqko-dieta

Можем да го ядем под формата на междинна закуска между основните хранения. Може да се използва като допълнение към различни плодове и зеленчуци. Богато е на витамини и минерали, като калий, фосфор и цинк. Съдържа витамини В5 и В12.

Примерно меню

Закуска: 125 грама обезмаслено кисело мляко. Кафе или чай без захар. 2 филии пълнозърнест хляб с малко диетичен мармалад.

Втора закуска: 1 плод

Обяд: Можем да избираме между различни ястия – зеленчукова супа (150 грама), паста със зелен фасул, таквички с домати (60 грама). Друг вариант е 2 филии хляб с таратор.

Следобедна закуска: 2 моркова, 2 плода и бисквити.

Вечеря: риба или пилешко на скара (100 грама), или риба на фурна (150 грама). Зеленчуци на пара или салата (200 грама), 50 грама хляб и 125 грама кисело мляко.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване