Какво са празните калории и защо пречат на диетата ни

калорииКАК ДА ПРЕМАХНЕМ ПРАЗНИТЕ КАЛОРИИ ОТ ДИЕТАТА СИ

Говори се много за храните с празни калории и влиянието им върху диетата. Но какво представляват празните калории? Отговорът на този въпрос ще ви помогне да ги премахнете от диетата си и да не похабяване напразно усилията си да отслабнете.

Когато започнете диета за отслабване, един от най- важните термини, който трябва да знаете е, какво са празните калории. Те влияят негативно на режима ви за отслабване и затова трябва да ги избягвате.

КАКВО СА ПРАЗНИТЕ КАЛОРИИ?

Празните калории не доставят никакви вещества в тялото ви – нито витамини, нито минерали, нито фибри. Някои от продуктите с такова съдържание са: газираните напитки, тестените изделия, снаксовете, менюта от калории1ресторантите за бързо хранене, пържени картофи. Въпреки това, много от тези храни твърдят, че съдържат различни хранителни вещества като витамин С, фибри или други.

За да не дебелеете от продуктите с празни калории, просто ги заместете с такава храна, от която можете да си набавяте най- важните вещества – витамини, минерали, фибри. По този начин вече ще сте на прав път в опитите си да отслабнете.

Най- популярните храни с празни калории (junk food. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване