Диета с яйца и извара

яйцаЕдна порция с извара се равнява на 200 калории, 30 грама протеин, около 6 грама мазнини – това много зависи от млякото, от което е приготвено. Предвид посочената информация стигаме до извода, че изварата е богата на протеини, нискокалорична и спокойно може да бъде добавена в менюто на всяка диета.

Яйцата също са богати на протеини, евтини са и съдържат и други хранителни вещества. Много хора се страхуват да консумират големи количества яйца, защото смятат, че повишават нивото на холестерола. Оказва се обаче, че това съвсем не е така и без да имаме каквито и да са притеснения можем да ги добавим в дневното меню, или в диетата си.

C

Яйцата са много добър източник на енергия и мускулна сила. Съдържат също така лецитин, който помага за по – лесното усвояване на глюкозата в организма. Хората приемат протеини предимно вечер, но специалистите съветват техния прием да бъде на закуска, защото така ще се снабдим със сила и енергия за дългия ден. Яйцата са много добра добавка за всяка диета.

Ето я и диетата

Тя продължава три дни и с нея се отслабва с три килограма

Най – важно е да закусвате, и преди да си легнете вечерта да изпиете чаша чай с резенче лимон. Сутрин можете да изядете или две сварени яйца с чаша чай, или силно кафе.

Обядът се състои от извара и няколко яйца.
Ден 1 – две лъжици извара, две сварени яйца и чаша чай или силно кафе.
Ден 2 – менюто е същото, каквото е и на втория
Ден 3 – две лъжици извара, два белтъка от яйце, филийка хляб – препоръчително е да е ръжен и зелена салата ( можете да я подправите със сок от лимон )
Вечеря: ден 1 – чаша бульон, черен хляб – само една филийка, една ябълка
Ден 2 – парче пилешко, риба или някакво друго нетлъсто месо, зелена салата, чаша чай
Ден 3 – задушени зеленчуци – 200 грама и чай

Не е желателно да пиете вода половин час преди ядене, избягвайте солта, захарта и алкохола. Не прилагайте често тази диета, защото е доста строга. Допустимо е да я спазвате само два пъти в годината.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване