Диета с цвекло

диетаТази диета естествено позволява приема и на други храни, но включва в дневното меню предимно цвеклото. Нискокалорична е, не включва абсолютно всички хранителни вещества, от които тялото има нужда, а храните за един ден се равняват на 700 калории.

Диетата е много строга, състои се от три хранения за деня, като не позволява нито да хапвате между основните хранения, нито да заменяте храните, които са предложени. Повтаряйте диетата всяка седмица при необходимост,  докато отслабнете толкова, колкото желаете.

Пийте само нискокалорични неподсладени напитки – сокове без подсладители, кафе, чай без захар и вода.

Закуската се състои от цвекло, сложни въглехидрати, животински протеини.

Обядът също се състои от протеини, сложни въглехидрати, чаша цвекло.

Вечерята е най – богата – тя включва храни, богати на протеин, някакъв плод по избор, зелени зеленчуци, чаша цвекло.диета

Цвеклото е богато на фибри, витамин С, фолиева киселина. Могат да се ядат дори зелените части, както и корена. Този продукт е беден на калории, 100 грама се равняват на 60 калории. Богато е също така и на манган, мед, витамин С, желязо.

С тази тридневна диета ще отслабнете с около три килограма само за три дни, защото приема на калории е силно стеснен. След края на този хранителен режим продължавайте да се храните здравословно, защото иначе бързо ще си върнете свалените килограми.

Ако страдате от някакви заболявания или усетите дискомфорт по време на диетата посъветвайте се с вашия лекар. Диетата не бива да се спазва от деца, юноши, бременни, възрастни хора.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване