Диета с мед и вода

мед

Медът от преди много години се използва освен в кулинарията, и за медицински цели. В миналото медът често се е използвал и като разменна единица.

Една чаша мед съдържа хиляда калории, никакви мазнини и около грам белтъчини. Съдържа и витамини и минерали, но в малки количества. Състои се предимно от захари, и не трябва да бъде единствения продукт, който да включва вашата диета.

мед1

След проведено изследване върху хора с диабет, които консумирали мед всеки ден за период от два месеца, е установено, че те не само че отслабнали, но и нивото на „лошия” холестерол било понижено. Със сигурност ще отслабнете, ако се постараете да изгаряте много повече от приетите калории. Целта на тази диета е организма да се пречисти от токсините, излишната вода и мазнините.

Продължителността на диетата е три дни.

Разтворете две лъжици мед в чаша гореща вода, и пийте това нещо всеки ден. Консумирайте най – много 150 грама мед дневно и пийте много вода, чаят също е позволен. Диетата не е препоръчителна за тиийнеджери, подрастващи, малки деца, хора, които не са добре със здравето и бременни. Ако имате болен стомах не яжте лимони.

Забранени са: месото, въглехидратите, млечните продукти, тежките храни, дори и когато диетата приключи. Въвеждайте храните постепенно. След края на диетата започнете да се храните предимно със супи, или други леки храни. След това можете да добавите пилешкото в менюто си. Ще е добре ако започнете постоянно да се ограничавате от пържените храни, тестените изделия, сладкото, подсладените напитки, висококалоричните храни, не пийте кафето с много захар, или вместо обикновенна кола си вземете диетична.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване