Диета Сонома

диетаИдеята за диетата идва от начина, по който се хранят хората в Калифорния. Ароматните съставки, простотата в начина на хранене, и най – важно е да умеете да се наслаждавате на това, което ядете – това е всъщност едно от основните правила на здравословното хранене. Това не е просто диета, а начин на живот, способен да ви зареди с енергия, здраве и добро настроение. С помощта на този хранителен режим ще отслабнете бързо, лесно и трайно.

Диета Сонома е разделена на три части – през първата част ще трябва да се настроите на здравословна вълна, и да се научите да не се изкушавате от вредните храни.

Втората част е времето, в което ще сваляте излишните килограми.

През третата трябва да направите всичко възможно, за да запазите постигнатите резултати.

По същият начин живеят и хората в Средиземно море. Те се хранят здравословно, предимно със зеленчуци, постно месо, пълнозърнести храни, зехтин, ядки. Можем да кажем, че сонома кухнята е едно копие на средиземноморската диета.диета

Още през първия период ще усетите отслабването, ще се чувствате изпълнени с енергия и ще се научите да се храните здравословно. Възможно е да се появи загуба на апетит. Ограничавайте се от сладкото, защото то е главния виновник за появилите се тлъстини по вашето тяло. Наблягайте предимно на пълнозърнестите храни, с които всъщност ще замените тестените.

Ще се отървете от вредния навик да се храните с всичко, което ви е „под ръка”.

Ограничавайте количеството на порциите си.

Освен пълнозърнести храни, зеленчуци, и постно месо можете да ядете и плодове. Те са богати на витамини, сладки са и здравословни.

Научете се да се храните здравословно за постоянно, за да поддържате теглото си такова, каквото сте го направили благодарение на диетата.

Рецепта за здравословна средиземноморска салата. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване