Диетата за отслабване на лъвовете

Мадонна - типична лъвица

Мадонна – типична лъвица

Хората родени под знака на Лъва като никой друг от зодиакалните  знаци трябва да се съобразява с правилното хранене.

Необузданият темперамент и пълното им раздаване в службата, често носят на хората от този знак нервно и физическо изтощение, а грешките в диетата им може лесно да ги докарат до затлъстяване.

Всичко това може да има отрицателно въздействие върху слабите места на тази зодия, които са – сърцето, големите кръвоносни съдове, гръбначен мозък и щитовидната жлеза.

За да се избегне това, на лъвовете просто е жизненоважна правилната хранителна диета и спокойната почивка.

Лъвовете трябва да избягват храните, които имат отрицателно въздействие върху сърцето и кръвоносните съдове: богатите на мазнини пържени храни, тъмно месо, алкохолни напитки и захарните изделия.

Въпреки това, за храненето на сърдечния мускул са необходими протеини, така че диетата им трябва да включва мляко, яйца и  бяло птиче месо.

От плодовете да избират цитрусовите. Те са богати на фибри, калий, витамини и имат свойството да облекчават на нервното  напрежение в Лъвовете.

За да се гарантира приемът на калий и магнезий, Лъвовете трябва да добавят в менюто си  и стафиди, смокини, кайсии, картофи, патладжан, тиквички. Също ще бъдат полезни  лукът, чесъна, пащърнакът, целината.

Юсейн Болт

Юсейн Болт

Лечебни растения на зодията са- нара, невен, лавър, майка и мащеха, жълтурчета, репей.

Най-подходящи диети за Лъвовете са дългите диети. Много подходяща система за хранене за тях е системата за разделно хранене, диетата на Шелдън, Системата минус 60.

Просто Лъвовете трябва да избягват бързите закуски и просто не се опитват да ядът през нощта. За бърза загуба на тегло, могат да използвате ниско въглехидратните диети като Кремълската диета, диетата на Аткинс и диетата на американските астронавти. Също е добър резултат може да се постигне чрез използване на цитрусови диети и на разтоварващите цитрусови дни.

 Но ниско калоричните диети трябва да се избягват от Лъвовете, те не им влияят добре, нито физически нито психически.

Разтоварващите дни е най-добре да бъдат в неделя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване