Диета на зодия Рак

Преслава

Преслава

Обща характеристика. Типичните Раците са много емоционални натури с богат вътрешен свят. Тази емоция, в съчетание с повишена мнителност, е нещото, което пречи на представителите на тази зодия да останат в добро здраве. Затова много Раци постоянно се оплакват от липса на енергия и жизненост. Раците, като никой друг знак на зодиака, лесно може да си причинят заболяване и също толкова лесно да се излекуват от него.

Слабото място на Рак е храносмилателната система. Типичните  за зодията заболявания често се появяват в хранопровода и по-специално в  стомаха. Освен това Раците са по-податливи и  на хранително отравяне.

Основният проблем в областта на храненето на зодията е преяждането, което в комбинация със слаб стомах предизвиква различни храносмилателни разстройства /гадене, повръщане, усещане за парене в стомаха и други неприятни симптоми/. Те не са любители на диетите.

Раците следва да избягват прекомерната консумация на храна. За да се предотврати ферментация в стомаха, не трябва да приемат след хранене сладкиши и сладки напитки. Така също не трябва да се смесва и алкохол с храната. С повишено внимание трябва да консумират и сурови плодове и зеленчуци, особено тези, които може да предизвикат ферментация в стомаха.

Селена Мари ГомесПрепоръчително е да ядат храни, състоящи се главно от зърнени култури, мляко и млечни продукти. От месните ястия, подходящи са рибата и бялото пилешко месо. Много полезени са различни супи, особено зеленчукови. Храната трябва да бъде прясна и добре приготвена. Добре да се избягват пържени храни.

На Раците им трябва селен, затова трябва да пият повече минерална вода и да консумират чесън.

В основата на здравословния начин на хранене за Рак е вкусната, здравословна храна да бъде консумирана в приятна обстановка. Порциите не трябва да бъдат големи. В менюто и диетата на Рака трябва да присъстват зеленчуци и супи. Десерти и сладките напитки следва да бъдат изключени.

С цел поддържане на желаното тегло и добра физическа форма за Рака е много добър хранителният режим на разделното хранене на Шелдън или бързата ангелска диета за отслабване.

И ако комбинира диетата си с упражнения на чист въздух, ефектът ще бъде много по-голям

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване