Витаминозна диета – специално за мъже

диетаМъжете са по – издръжливи, преследвайки целта си да отслабнат. Много по – рядко от жените биват изкушавани от различни храни, като например сладкишите. А и много по – рядко им се налага да спазват диети, защото повече се грижат за фигурата си.

Най – важното условие за перфектна фигура както за мъжете, така и за жените,  е здравословно хранене, редовни тренировки, въздържане от висококалоричните хранителни продукти. Основните ястия, които ще включва дневното меню по време на диетата са три вида:

За закуска желателно е да се хапват храни, богати на въглехидрати, за обяд – на протеин, а за вечеря – отново въглехидрати, чрез които ще се изгорят по – лесно мазнините.

Между основните хранения, ако огладнеете,  можете да хапнете чаша кисело мляко или половин чаша доматен сок.

За следобедна закуска пък хапнете филийка хрупкав пълнозърнест или типов хляб, една краставица и малко извара. Вместо мазни меса,  хапнете риба или пилешко, но не е задължително да се лишавате задължително от него, особено ако редовнодиета спортувате.

Ако ще спазвате диетата обаче,  задължително е да откажете панираните меса, алкохола, силното кафе или пък чай. Не забравяйте тренировките. Сутринта плувайте или пък правете джогинг. Правете гимнастика. Ако водите уседнал начин на живот ( например ако работите зад бюро ) не приемайте прекалено много калории, защото няма да имате възможност да ги изразходите.

Пийте много течности – по два литра вода на ден, може и чай, сок, но никакъв алкохол. В салатата не слагайте олио, можете да и сложите само лимонов сок. Яйцата не ги пържете, а по – добре ги сварете. Хапвайте аспержи, карфиол, червена чушка, броколи, спанак, ядки, млечни продукти, бедни на мазнини, овесени ядки, картофи, салати и т.н. Те са богати на витамините Д, Б, А, Е, Ц.

Диети за мъже. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване