Как да включим калето в диетата за отслабване

Калето или къдравото зеле е сред най- употребяваните зеленчуци в диетите за отслабване. Има пречистващи свойства, полезен е за черния дроб, нискокалоричен е, и пр.

zele_

Ако се чудите под каква форма да включите калето в диетата си за отслабване, ето няколко предложения:

В салати: Може да включите калето във всяка салата, която искате да си приготвите. Лесно се използва, както и повечето зеленолистни. Накълцайте го и го добавете сякаш е маруля, спанак, рукола или друг подобен зеленчук

В плънки: Вместо зелено цвекло или спанак, можете да включите калето в плънките.

В сандвичи: Въпреки че хлябът често отсъства от диетите за отслабване, две тънки филии пълнозърнест хляб даже може да е полезен. Най- добре е вътре да сложите различни зеленчуци, за да бъде сандвичът диетичен. Може да използвате калето вместо маруля или друго зелено листо.

napitka

В зелени шейкове: Може да си направите чудесен зелен шейк с кале, като просто го смесите с плодове и зеленчуци. Това е отличен детокс вариант.

Препоръчваме ви една чудесна рецепта за салата, създадена от експерт по хранене. За целта ви трябват две равни части кале и червено зеле. За овкусяване използвайте морска сол, лимонов сок и малко зехтин. Добавете 1 лъжица натрошени ядки, например кашу.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване