Ефективни подправки за отслабване

Подправките са едно от най- старите средства за отслабване в историята. Освен че притежават свойства, които помагат за ускоряването на метаболизма и топенето на мазнините, те са полезни и за здравето. Нека разгледаме 5- те най- известни, които често се срещат в диетите за отслабване.

podpravki-dieta

1 . Чесън. Заради веществото алицин ускорява калорийния разход, намалява задържането на течности и пречиства организма. Стимулира нервната система да произвежда хормони, което се отразява в по- добро изразходване на калории. Освен това, потиска апетита.

2. Горчица. Използва се в много както в готвенето, така и в отслабването. Ускорява метаболизма с 25%, след като сте я приели. Също така, освобождава тялото от токсини. Има няколко типа, но по- тъмната помага повече са топенето на мазнините.

3 . Пипер. Черният пипер ускорява метаболизма с 8% след консумация. Облекчава запека и газовете. Червеният пипер podpravki-otslabvaneпомага за изхвърлянето на токсините от кръвта и ускорява с 25% калорийния разход само с една щипка.

4 . Канела. Съдържа линонена киселина. Има диуретичен ефект. Подобрява храносмилането, помага за топенето на мазнините, премахва газовете. Също така намалява апетита. Канелата е сред най- често срещаните подправки в диетите за отслабване, а и тя самата е основа на диети.

5 . Джинджифил. Активната съставка на джинджифила увеличава хормоните на растежа, така се освобождава повече мазнина от мастните депа.

Не се притеснявайте да използвате тези подправки в диетичното си меню, защото те ще ви помогнат за още по- добри резултати.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване