Кели Озбърн свали килограми след хранене в „специални чинии“

Кели Озбърн преди и сега

Кели Озбърн преди и сега

Преди три години, след като успя да свали  много от излишните си килограми, дъщерята на рок-легендата Ози Озбърн изненада целия свят. Пухкавата дундичка, позната на феновете от реалити предаването на Ози, вече я нямаше, а пред света се изправи красива млада дама.

Не на шега, тя успя да свали повече от 18 килограма излишно тегло! За този свой подвиг Кели Озбърн получи награда и снимка за корицата на списание Shape и наградата „BestBody 2010“ от списание Fitness.

Озбърн и тази година спечели наградата отново. Според слухове, всичко това, благодарение на нова  чудодейна диета

Преди няколко години, Кели Озбърн победи наднорменото тегло и така  за мнозина тя се превърна в отличен пример за това, че ако наистина искате, ще успеете или поне трябва да се опита.

Разбира се, след това, новата фигура на дъщерята на великия рок-динозавър Ози Озбърн направи много шум: водещи лъскавите списания смело снимаха на корицата си Кели и тя печели титлата за притежателката на най-добрата фигура на годината. И всички си задаваха само един въпрос: каква е нейната тайна?

Всеки, гледал шоуто на семейство Озбърн, беше наясно, че девойката не е голям, както си признава и самата тя, фен на спорта, джогинга, йогата и въобще на упражненията.

Особено на потенето във фитнес залите. Затова особено значение придоби въпроса – каква е истинската диета на момичето. Скоро всичко стана ясно и както се оказа, няма нищо свръхестествено. Човек от нейния екип, който пожелал да остане анонимен, заяви пред британското списание Star, че Кели Озбърн се хранела в … „специални чинии“.

Кели днес

Не, тези чинии не са от най-съвременни материали, потискащи апетита (интересно е, дали е възможно да има такива съдове?). Кели използвала най-обикновени чинии, само че те се различавали от цвета на храната, която ще се сложи в нея.

Всяко хранене с различен цвят съд. Според нейния диетолог,  при хората, които ядат храна от едни и същи на цвят чинии, апетита се увеличава с цели 20%.

Според този анонимен източник, този трик наистина помага да отслабнете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване