Селска диета за отслабване

селска диетаПлажният сезон все още не е към края си и формата ви трябва да е в много добро състояние не само за да се чувствате добре в банския си, но и да привлечете вниманието на всички.
Много добър помощник за отслабването е т.н. селска диета. Нейното име е такова, защото принципите и са основани на начина по който се хранели селяните от епохата на средновековието. Нейната продължителност е три седмици но ако по – рано от предвиденото отслабнете може да я спрете и по – рано. Храните в тази диета са много ограничени.
Позволените за консумиране неща са: варено месо, зеленчуци, обезмаслена извара, плодове, зелени подправки, елда. Не яжте картофи.
Можете да ядете и варени яйца, най – много по три на брой седмично, защото желтъкът съдържа холестерол и не е препоръчително да се яде по време на диета. Откажете се от тестените изделия, захарта, сладкото, маслото, хляба, пърженото, алкохола и солта. Всеки ден пийте по повече от два литра вода.
За закуска може да си позволите извара – сто грама, или пък едно яйце – добре сварено, два плода, кафе без захар. Ако не обичате кафе сварете си чай – също без захар или други подсладители.
диетиЗа обяд може да си задушите около сто грама зеленчуци. Сварете си и месо – сто грама. Яжте сурови зеленчуци колкото поискате.
Вечерята се състои от варени зеленчуци – двеста грама, три лъжици елда, за десерт – плод по избор.
Диетата е бедна на калории, но и няма да изпитвате глад.
Продуктите, които тя препоръчва съдържат много белтъчини, и засищат организма. Огромното количество погълната вода също притъпява чувството на глад.
С помощта на селската диета ще отслабнете минимум със седем килограма за по – малко от месец.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване