4 непростими грешки при отслабване

отслабване

Отслабване- метърът, приятел или враг?

Всеки от нас волно или неволно допуска някои основни грешки по време на отслабване, които обаче доста често могат да застрашат успешната развръзка на подобно мероприятие. Ето кои са те и как лесно да ги избегнем.

Фикс идея за отслабване с пълно спиране на храната

Само допреди няколко години се смяташе, че отслабване без зверски глад не съществува. За щастие тази доктрина отпадна безславно и според новите диети, разумното хранене и спорта стоят в основата на добрата кондиция.

Запомнете, че отслабване НЕ значи гладуване. Какъв е смисълът да карате на мускули няколко дни, и след това да се нахвърлите като гладни вълци върху храната – възвръщайки не само предишните килограми, но и още толкова отгоре.

Денят започва погрешно

Мнозина пропускат здравословната закуска с извинение, че сутрин бързат и закъсняват, сякаш светът ще свърши ако се появят с 1 минута закъснение на работа. Другата често срещана грешка по отношение на закуската е закостенялото мнение, че това хранене задължително се състои от няколко дебели порязаници с по два пръста маргарин и конфитюр, придружени от половин кана сладко кафе.

Не, не и не. Истинската здравословна закуска за отслабване е съставена от плодове, натурално мляко, билков чай и ядки. Оправданието, че закъснявате отпадна, нали? Защото дори и в колата можете да схрускате сладката червена ябълка, или да унищожите малкото пликче с бадеми. Ако сте любители на истинския шоколад, добре, рано сутрин може да хапнете някое и друго парче, от това няма да ви призлее.

Десерти и кафенца

Не малко диети за отслабване са били провалени от скритите калории, които се приемат с напитките и уж незначителните като съдържание и количество вкусни десертчета. Не се заблуждавайте, защото именно тези малки удоволствия извършват огромна подривна дейност срещу вашето здраве и трупат излишните килограми.

Течности

Течностите играят огромна роля при всяко отслабване. Тук хората бъркат по две направления. Първото – забравят да пият достатъчно вода. А второто е, че я заменят със силно подсладени течности, които тъпчат тялото с излишни калории и закръглят снагата. Сами решете какво да пиете, вашето щастие е във вашите ръце.

отслабване с тренировка

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване