Ябълка или геврек – изберете за 3 секунди!

Кои храни да избягваме при отслабване

забранени храни

Кое от двете избрахте?

Много е писано и говорено за избора на правилните продукти при отслабване. Въпреки това дори хора с високо мнение за външния си вид и полагащи непрестанни усилия за поддържане на елегантна фигура се крият, за да се натъпчат до преяждане с всички храни от черния списък. Повечето от тях със сигурност не знаят правят, независимо от това какво казват и на какви се правят.

Ябълката или геврека – решихте ли вече?

Изборът на здравословни храни за отслабване е твърде прост, стига да се наясно какво ви помага или ви вреди. Достатъчно е по – малко от секунда, за да вземем правилното решение. Апропо, кое избрахте – ябълка или геврек? Когато погледнете илюстрацията към тази статия, със сигурност вече знаете кое е полезно за вас и аз не вярвам, че това е гевречето.

Вредни храни

Когато пазите диета за отслабване, задължително избягвайте храните от следващия листинг. Наречете го както искате: черен списък, забранена зона, табу, червена книга или каквото ви хрумне. Но ако искате да постигнете резултати и да влезете в старите, късметлийски дънки, нека тези няколко реда се превърнат в кодекс за начин на живот.

– Рафинирани и преработвани продукти: захар, олио, имитиращи мляко и месо
– Алкохол: Задължително извадете спирта от ежедневието си, или поне не прекалявайте. Когато другите изливат в гърлата си литри ракия, вие минете с чашка или две бяло вино, само за отскок.
– Захарни изделия: Да, наистина са много вкусни, но с изключение на натуралния шоколад – изключително вредни. Тези продукти действат като бавна отрова за тялото, отнемат жизнените сили и занижават имунитета.
– Тестените изделия от бяло брашно. Забравете за белия хляб, макароните, курабийките и хрупкавите сладки. Пречат при отслабване не само защото са висококалорични, но и защото се усвояват трудно от стомаха и забавят метаболизма.

Препоръчителната здравословна диета

Накрая стигнахме до последната врата на замъка с призраците, за да намерим отговора на нашата загадка – какво да ядем за отслабване. Ами вие самите знаете много добре – количества сурови храни (плодове, зеленчуци, ядки), пълнозърнест хляб, океанска риба, месо без никакви мазнини, съвсем малко сол (без хич не може), лютиви храни (засилват термогенезата), подправки от различните краища на света.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване