Банани и стафиди преди фитнес за отслабване

банани преди фитнес

Банани преди фитнес

Храненето преди тренировка е едно от най – важните през деня. От него зависи колко силни и издръжливи ще бъдат мускулите по време на натоварване. Американски диетолози разкриха кои са най – полезните храни преди фитнес, които облекчават неимоверно процесите на отслабване.

„Схващането, че преди и след фитнес за отслабване не трябва да се яде, още преди няколко години отиде окончателно в кошчето. Тези две хранения са може би най – важните и от тях до голяма степен зависи успешната стратегия. Някои хранителни вещества определено помагат при отслабване, тъй като стимулират по естествен начин изгарянето на мазнините”, категорични са от Асоциацията на диетолозите.

Според учените бананите са помощник номер едно преди фитнес, тъй като увеличават нивата на енергия и ускоряват метаболизма. Тези плодове осигуряват дълготрайна енергия, защото съдържат в себе си много калий и въглехидрати.

На второ място се препоръчват стафидите, които са полезни поради същите причини. Изключително богати на естествени захари, зареждат мускулите с гликоген и възпрепятстват бързото изчерпване на енергийните запаси. Сокът от нар също е много полезен, защото има свойството да облекчава болката в мускулите по време на тренировка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет:
Публикувано в Диети, Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване