Вижте диетите, които никога не дават резултат!

месна диетаСайтовете в интернет, списанията, рекламите, предлагат всякакви диети, общовалидни за всички хора. Дали обаче е възможно някакъв хранителен режим да действа на всички хора по еднакъв начин. Ние ще ви посочим няколко примера за диети чрез които никога няма да отслабнете. Чудното обаче е че имат толкова много последователи.

Диета, основаваща се на сурови храни – съвременна и много модерна диета. Позволява приема на храни в чист вид – не преминали през каквато и да е обработка. Тя обаче лишава тялото от протеини, от които толкова много се нуждае. Затова и може да бъде опасна за здравето ви.

Нискомаслена диета – според нея ако консумирате нискомаслени храни ще можете да отслабнете. Установено е обаче, че тези храни са богати на захар, а както всички знаем –тя никак не е диетична.

Диета с месо – тя позволява неограниченото приемане на месо и млечни продукти, а забранява въглехидратите – дори и плодовете. Тази диета може и да ви помогне да отслабнете. Но ще се чувствате изтощени, холестерола ще се повиши, постоянно ще бъдете в диета алкохолсъстояние на отпадналост. Диетата е изключително вредна за черния дроб и ако я спазвате повечко време не е изключено да си навредите.

Мързелива диета – според нея ако не се движите много – ако работата не ви го позволява или просто не сте любител на спорта можете да отслабнете само с диета. Това е абсолютна глупост. Така рискувате или да затлъстеете, или да станете слаби, но отпуснати.

Алкохолна диета – тя наскоро нашумя, а найните правила са да пиете предимно алкохол, защото така ще се чувствате замаяни, и няма да усещате толкова глада. Благодарение на тази диета можете да се разболеете от анорексия, да увредите черния си дроб, а не е изключено и да станете алкохолик. Дали си струва?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване