Скоростна диета за отслабване с моркови

диети за отслабванеМорковите са чудесно средство за отслабване, а диетата гарантира скоростно отслабване с около 5 килограма за 5 дни. Освен това този хранителен режим предлага и някои допълнителни екстри като детоксикация и повишаване на енергийните запаси.

Провеждането на морковената диета за отслабване е сравнително просто – в определени дни се яде само салата от този зеленчук, подправена с мед и лимонов сок. Не е предназначена за дългосрочна употреба, допуска се максимална продължителност от 5 дни. Провежда се през първите четири, а през последния тялото се захранва за възвръщане към нормален режим.

Освен моркови, тази диета за отслабване позволява ограничен прием на плодове, билков или черен чай, по една или две чаши кафе. Категорично забранени са захарта, солта, олиото, хлебните изделия, газираните напитки и алкохолът.

Диета за отслабване с моркови

Приготвяте салатата по следния начин: настъргвате 2 кг пресни моркови и ги овкусявате с мед и сок от лимон.

Полученото количество се разделя на три равни части за през целия ден. Специалистите препоръчват при хранене да изпивате и по една чаша биологично кисело мляко без подсладители. Между храненията е позволена консумацията на плодове по ваш избор, но все пак не прекалявайте с количествата. Това е менюто ви за следващите четири дни.

Специално време трябва да обърнем на заключителната част – ден 5, когато тялото се захранва за връщане към нормален ритъм. Прибавете към продуктите варени картофи или ориз без подправки, чисто варено месо.

За времето на диетата се очаква да смъкнете около 5 килограма, от които поне 3 няма да се върнат обратно след края. Дали ще запазите резултата обаче зависи изцяло от вас, защото ако се нахвърлите като невиждали върху мазни и сладки храни не само ще изгубите спечеленото, но и по всяка вероятност ще прибавите нещо отгоре.

диети за отслабване

Морковите са полезни за отслабване

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване