Естонската диета

2afd64f2342b8c4b9e7248e48a296760_bigДиетата  е нискокалорична и с нея ще свалите 6,3 килограма за 6 дни. Основният принцип на Естонската диета е всеки ден да се използва само един определен продукт.

Диетите от този тип са много и те се различават само по списъка на използваните хранителни продукти, но моно-храненето ги прави ефективни. Въпреки това, при прилагането на такава диета, винаги се усеща постоянно чувство на глад, но този недостатък се компенсира със светкавичното отслабване и добрият тонус.

Естонската диета може да се използва като авариен изход за бързо сваляне на килограми, както и за прочистване на токсините в организма. Все пак, ако искате да пробвате тази диета, най-добре е да използвате диетата „Шест венчелистчета“, изработена от шведската диетоложка д-р Ане Юхансон. Д-р Юхансон е доста популярна сред звездите в Скандинавските страни, именно заради тази диета. Естонската диета силно наподобява „Шест венчелистчета“, а заради правилния избор и въртене на продуктите се понася по-добре и дава по-ефективни резултати.

Ето и самата диета:

През първия ден се ядат само варени яйца. Шест за целия ден.
Втория ден се яде 500гр извара с ниско съдържание на мазнини или две кофички кисело мляко 1%.
Трети ден – 700гр варено пиле без кожата и без сол.
Ден четвърти – 200гр варен ориз, за предпочитане кафяв.
Петия ден се ядат 6 средно големи варени картофа, с малко сол на вкус.
Шестия ден се изяжда само една ябълка .

p1160349Всеки ден яжте само един определен продукт. Питейният режим не е ограничен, но трябва да се пие само чиста питейна вода без газирана вода или газирани напитки, можете да пиете и натурални сокове и по една чаша червено  вино.

Отзиви. Естонската диета наистина помага да отслабнете с 3-4 кг за 6 дни, но бъдете готови да се справите с пристъпите на слабост, главоболие и раздразнителност в първите дни на диетата.
Тази диета може да се повтори не по-рано от месец, месец и половина след първия курс.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване