Диета за красиви крака!

kraka3Красивите и стройни крака са първото нещо, на което мъжете обръщат внимание. Затова ви предлагаме няколко съвета и едно примерно меню които ще направят вашите крака снажни.

Диетата за отслабване на краката е преди всичко една балансирана диета, базирана върху правилното разпределение на консумацията на калории. Като прибавите към това упражнения, както и разнообразни процедури, вие ще останете щастливи от ненадминатия ефект и ще имате красиви крака, на които поетите ще посвещават стихове.

Тъй като диетата е наука за храненето, първата стъпка е да преразгледаме вашата диета!

Важно е да приемете насериозно режимът на хранене и диетата, ако искате краката ви да изглеждат неустоимо във всяко облекло. Шоколадът, сладкишите, тортите, мазните и пържени храни трябва да бъдат изключени от списъка с продукти. Те трябва да бъдат заменени с плодове и зеленчуци, които ще ви помогнат да се отървете от излишните килограми.

legs
Не забравяйте и за витамините, с които са наситени плодовете, включително групи А и В. Друг важен компонент за здравето ни е калия, който се намира в морковите, ягодите, марулята, портокалите, картофите, бананите и кивито.

По време на тази диета, рибата е позволена, защото дори и мазната риба е богата на омега-3, която предотвратява запушването на кръвоносните съдове. Също така, препоръчители са и лютите подправки, които предотвратяват задържането на течности в организма, като стимулират кръвообращението. Тези продукти могат да бъдат джинджифила, лютите чушки и чесънът.

Диетите за стройни крака може да са различни, но всички те си приличат по стриктното спазване на диетата и хранене. Можете да комбинирате различни продукти, придържайки се към определените граници.

Като пример:

Обилна закуска е ключът към по-добър ден. На закуска храненето трябва да бъде ограничено до 400 калории. Можете да изберете един от следните три варианта:

1. омлет от едно яйце, филийка черен хляб, 100гр варено говеждо месо и 200гр салата от зеле и моркови. Обилно полети с чай и лимон и една чаена лъжичка мед.

2. 100гр салата от пресни зеленчуци, 100гр пилешко (на скара или варено), зелен чай и сандвич с масло и сирене . Моля, имайте предвид , че е добре да се замени белият хляб с ръжен.

3. 100гр месо, 100гр салата с водорасли, кафе с мляко без захар .

За обяд и вечеря храненето трябва да бъде приблизително равно по калории на закуската – 450 калории:

1. 250гр мешана салата, 100гр риба или 100гр рачешки рулца, една филийка черен хляб и зелен чай.

2. 100гр печено телешко месо, парче черен хляб, 250гр зеленчукова супа, чай.

3. 250гр борш, 100гр варено телешко месо, 150гр салата със зеле и чушки, половин чаша зелен чай или сок.

dx300_11519

Ако съчетаете диетата с упражнения, можете да добавите по 100 калории на избраното меню.

Желателно е тези калории да са от някой плод: портокал, ябълка, банан и т.н. или половин чаша шипков ликьор или пресен сок.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване