90 дневна диета за отслабване… и сте отново в топ форма!

90 дневна диетаЦелта на тази 90 дневна диета не е просто свалянето на килограми а и подобряване обменните процеси, защото благодарение на това когато приключим с диетата запазваме килограмите, до които сме стигнали. Ако обаче я прекратим по средата няма как да отслабнем.
За 90 дни с 90 – дневната диета можем да свалим от 18 до 25 кг. и то като се храним нормално. И все пак трябва да знаем, че за да постигнем идеални резултати е хубаво и да се ограничаваме. Не е непосилно да спазваме тази диета, трябва само да комбинираме правилно храните и да следим дните. Не е задължително да започнем да отслабваме още в самото начало, възможно е в даден момент от 90 дневната диета теглото ни рязко и изведнъж да намалее.
Продължителността на тази диета е точно 90 дни. Като завърши, необходимо е да си починем 90 дни. След това може отново да я повторим.
Закуската задължително се състои от плодове – по време както на диетата,така и на почивката, понеже така организмът се снабдява с плодова захар нужна на нервната система.
Установено е, че метаболизма притежава три цикъла: от 4:00 до 12:00 – време в което организма се пречиства; от 12:00 до 20:00 – хранене; от 12:00 до 4:00 – храносмилане.
По време на първия цикъл трябва да избягвмае да се храним и да приемаме повече течности.
По време на втория период можем да се храним без ограничения. Трябва обаче да оставяме определено време между храненията: в белтъчния ден – 4 часа, бобови растения, варива, въглехидрати – 2 часа, а в плодовия ден – от 1 до 2 часа. През храносмилателния цикъл е необходимо да не ядем нищо – може да си позволим само вода,чай но без захар или плод. По време на тази диета – 90 дневната диета, имаме 4 дни нормално хранене, и 1 ден през 90 дневна диетакоито трябва да бъдем само на вода. Първия ден е белтъчен, втория – бобов, третия – въглехидратен, и накрая – приключваме с плодове.
Но какви храни точно да ядем през тези дни?
По време на първия ден позволени са месо, зеле, кашкавал, сирене, мляко, спанак, соя, домати и т.н.
През втория – ориз, зелен боб, царевица, картофи, леща, соя, грах
Ден 3 – спагети, захар, тестени изделия, сладкиши, пица. Не прекалявайте!
Четвъртия ден от 90 дневната диета е т.н плодов ден – консумирайте всички плодове, но само да не са преработени или захаросани. Те съдържат много витамини така че ще ви подействат добре. Само не ги смесвайте по в едно хранене.
Хубаво е преди да ядете, да ги накиснете във вода, за да могат да се преработят по – лесно.

Виж кои са отрицателните страни на 90 дневната диета! ВИЖ ТУК:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в 90 Дневна Диета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване