Как работи 90- дневната диета?

диетаПопулярната напоследък 90 дневна диета се основава на детоксикация и комбиниране на храните в дневния режим. Ако щателно спазвате тази диета, вие не само ще отслабнете, но и ще може да промени радикално метаболизма си. Така, че вече ще можете да държите далеч йо- йо ефекта и никога повече да не изпитвате зверски глад, който е факт при повечето диети. Нещо повече, дори след като приключите  диетата, ако продължите своя дневен ритъм с по-здравословен начин на живот и малко упражнения, все още ще можете да свалите по няколко килограма на месец.  Как работи 90 дневната диета? От съществено значение при 90- дневната диета, е че стомахът получава само съвместими групи храни, с изключение на плодове, всеки ден.

Причината за това е, че за стомаха е много по-лесно да храносмила храни от една група, защото някои групи храни, когато са заедно, не се абсорбират от добре от стомаха. Някои храни се смилат в стомаха, докато много други храни, се предават на тънките черва, за да се разлагат.
Също така времевата рамка за смилане на веществата е различна, тъй като някои храни се храносмилат няколко дни, докато други се усвояват само за няколко минути.отслабване
Така ни става ясно защо хората имат стомашни проблеми!
Колко пъти сте се оплаквали от дискомфорт след хранене например след плодов пай? Проблемът, е че докато плодът се смила за една минута, то на въглехидратите им трябва поне един час за храносмилане. Така, че плодовете, които не могат да преминат през червата достатъчно бързо, се разлагат и стават токсични.
Ако спазвате 90- дневната диета вие ще откриете, че тя е богата на всички витамини и минерали, от които се нуждаете. Но истинската магия е, че тази диета променя метаболизма ви, за разлика от другите диети, така че килцата не се натрупват отново и вие се чувствате страхотно!
За да е пълноценна диетата, трябва да спазвате и няколко прости правила. Например един път месечно трябва да правите „Воден ден“. Ден в които да приемате само вода и течности, вместо храна. Това трябва да дойде след един „Плодов ден“ и преди „Протеиновия ден“. Във всеки случай, докато сте на тази диета трябва да пиете много вода, поне по един литър на ден. Можете да приемате и напитки като чай и кафе, но без захар разбира се! И най-важното правило при тази диета, което важи и за останалите диети това е постоянството. Успех!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в 90 Дневна Диета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване