Най- добрите упражнения за отслабване

За да отслабнеш, трябва да правиш упражнения? Колко пъти сме чували това изречение? Превърнало се е вече в клише. Но правилния въпрос е: Как да се движим? Нека разгледаме някои видове упражнения, които всеки може да прави и да има чудесен резултат в отслабването.

kolelo

КАРАНЕ НА КОЛЕЛО
В зависимост от скоростта, с която въртите педалите, можете да изгорите между 500 и 1000 калории за час. Така че излезте с колелото и се разходете.

ПЛУВАНЕ
Чудесен спорт за отслабване – особено през лятото. Може да изгорите 800 калории на ден и да тонизирате всички мускули по тялото си. Освен това е много успокояващо.

ТЕНИС
Отлично кардио упражнение. Идеално е за тонизиране на краката. Може да изгорите 800 калории за час.

ХОДЕНЕ
Може да е най- лесното упражнение, но не трябва да го подценяваме. Ходенето в добър ритъм тонизира краката, коремаtanci-otslabvane и ханша. Един час ви позволява да изгорите 360 калории.

ТАНЦУВАНЕ
Ще включи всички мускули по тялото ви и може да изгорите 800 калории на час. Не само ще се отърсите от стреса, но и ще се забавлявате много.

Изберете поне един от вариантите и го правете всеки ден. Започнете с 3 пъти в седмицата, а когато станете по- самоуверени, го правете и всеки ден. И помнете – отслабването изисква усилия, но не е мъчение.

Танцуване за отслабване. ВИЖ ВИДЕОТО:
)

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване