Как да топим повече мазнини с тичане

Когато искаме да топим мазнини, едно от най- препоръчваните средства е тичането. В зависимост от скоростта, с която тичаме, можете да изгорите от 8,5 до 11 калории за минута. Но е вярно, че този ритъм на горене на калории бързо се изчерпва, ако винаги правите упражнението по един и същи начин. Как да го избегнем?

tichane

Съвети за ефективно топене на мазнини с тичане

Упражнението да не е много интензивно. Също така не тичайте на дълги разстояния. Тичайте с нормална скорост, но включете малки интервали от 30 секунди на всеки 2 минути. Това е много по- ефективно от тичането на дълги разстояния.

Другата полезна тактика е да тичане по стръмни терени. За всеки градус наклон на повърхността, увеличавате с 10% tichane-savetiразхода на изгорелите калории.

Тичайте сутрин. Правенето на упражнения преди обилна закуска, помага за топенето на мазнините. Изяжте само лек сандвич и кафе или зелен чай преди да отидете да тичате, за да работи метаболизма ви на максимум.

Правете почивка. Например, тичате 30 минути, почивате 20 минути и после ходите бързо. Промяната в метаболизма помага за по- лесното топене на мазнините, отколкото ако правите упражнението в блок.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване