Как да имаме плосък корем и стегнато дупе

дупеКогато отслабвате трябва да избегнете загубата на мускулна маса. В противен случай ще постигнете отпуснати корем и седалище. Ако искате плосък корем и стегнато дупе, трябва да правите упражнения за тонизиране на мускулите.

Когато сте на диета за отслабване, трябва да внимавате да не губите мускулна тъкан. Има случаи с много слаби модели, на които се измерва процента мастна тъкан, и се оказва, че е по- висок, отколкото при хора, които привидна изглеждат по- пълни.

Затова, ако следвате диета с малко калории, трябва да правите упражнения за увеличаване на мускулната маса. Колкото повече мускулна маса имате, намалявате мастната тъкан. Внимавайте да не отслабнете, а дупето ви да увисне.

Изберете програма за упражнения на големите мускулни групи като гърба, краката, гърдите и дупето. Сериите трябва дупеда са между 3 и 5, всяка с между 8 и 30 повторения. Може да ги правите и с тежест. С тях ще чувствате умора след трите повторения.

Най – ефективните упражнения за дупе са:

Клякане. Раздалечете краката на ширината на раменете, изправете тялото. Свийте коленете като давате ханша назад и надолу, сякаш сядате. Вдишвате. При изправянето, издишвате.

– Слагате единия крак напред, а другия остава отзад с вдигната пета. Гърбът е изправен. Давате ханша надолу като държите тялото изправено и сгъвате двата крака. Издишайте. Колкото по- раздалечени са краката, толкова повече работи седалището.

Разтегнете след тренировката.

Упражнения за дупе и корем. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване