За красиви и стройни крачета

krКрасивите и стройни крачета са мечтата на почти всяка жена. Едни от тях са ги получили даром от природата, а други трябва да поработят усилено за да осъществят мечтата си. Ето защо днес е толкова популярен фитнесът сред нежния пол.

Но уви, много жени понякога просто не разполагат с достатъчно време за ходене на фитнес, затова те търсят онлайн видеоклипове с фитнес упражнения. За щастие днес можете да се занимавате с отслабване на крачетата и в къщи. Просто трябва да имате повече постоянство и търпение.

Ето някои упражнения за краката, които е добре да комбинирате с диета.
1. Започнете с пет-минутно загряване (например, ходене на място), за да подготвите мускулите на краката към предстоящото натоварване.
2. Изправете се и приберете краката заедно. След това започнете равномерни махове с десния крак напред-назад. Повторете ги от 10 до 20 пъти. След това сметете крака. Направете три серии от по петдесет пъти и скачане на въже.
3. Изправете се и се наведете надолу, опитвайки се да докоснете върховете на пръстите на краката си. Повторете серията между 10 и 20 пъти.
4. Застанете изправени, поставете краката успоредно един до друг, краката са на ширината на раменете. Изнесете десният крак крачка назад и приклекнете. Между бедрото и пищяла на левия крак следва да се образува прав ъгъл и същото за другия крак. Повторете 10-20 пъти. След това променете краката.
5. Легнете по гръб. Поставете ръцете под таза. След това последователно вдигайте нагоре към тавана първо левият, после десният крак. Повторете това упражнение 20 пъти.

1287740189_beauty-07Правейки тези прости упражнения най-малко два пъти седмично, можете да направите краката си по-стройни и слаби и без диета. Въпреки, че ако комбинирате гимнастиката с някоя дори лека диета, като „Диета един паунд“, ефектът ще бъде доста по-бърз.

В допълнение, ходенето пеша също допринася много за стройния вид на краката. Ако не можете да тичате около стадиона, можете да се разхождате на място и у дома. Малко търпение и краката ви ще станат много по-стройни. Успех!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване