Двудневна разтоварваща диета с лимон и мед

limeeЛимоново-медената диета е лесна за изтърпяване и може да се използва, както за бързо отслабване, така за и прочистване на тялото. Средният дневен прием по време на тази диета е само около 900 калории, което дава възможност за два дни да се свалят от 1,5 до 2 кг.

Лимонената киселина разгражда мазнините и помага на тялото допълнително да се отърве от токсини.  Както оризовата диета, лимоново-медената насърчава резорбцията на целулита.

Диетата се понася добре. Заради големия прием на лимонена киселина се намалява чувството на глад, а меда намалява слабостта, която е присъща на всички нискокалорични диети.

Меню на лимоново-медената  диета :

За закуска, обяд и вечеря се консумира само лимоново-медна смес. Нейното приготвяне става по следната рецепта:

В 3 литра нормална преварена или изворна вода добавяте сока на 15 лимона /по възможност по-големи/ и 50гр мед.

На втория ден се подготвя точно същата смес и се консумира през целия ден.

В допълнение, към тази медено-лимонова напитка се препоръчва да се пие зелен чай без захар или обикновена, негазирана вода. Всички други продукти по време на тази  диетата се изключват.

after-before1-300x228Отзиви. Медено-лимоновата диета има зашеметяващ прочистващ ефект, защото тялото се отървава от повечето вредни вещества и отпадъци. Тя очиства кръвта и лимфата, което има тонизиращо действие върху кожата. Така тя ви дарява, хем със здраве, хем с хубава фигура и крависо лице.
Препоръчително е „Медено-лимоновата диета“ да се повтаря не повече от веднъж месечно, тъй като е необходимо време на тялото да се възстанови след това.

Най-добре по време на тези разтоварващи дни на диетата да сте у дома си и да не се преуморявате. Освен това, много често ще трябва да използвате тоалетната.

Тази диета е противопоказна за хора с бъбречни заболявания и гастрит с повишена секреция. В случай на съмнение трябва да се консултирате с вашия лекар или диетолог.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване