Разделно хранене и алкохол

разделно хранене и алкохол

разделно хранене и алкохол

Основно правило на при разделно хранене е да не се смесват различните видове храни. Когато нещата загрубеят и се наложи да полеете нещо с алкохол, също трябва да спазвате определени условия, ако не искате да провалите диетата за отслабване по никое време и да върнете само за една вечер всичко, което сте смъкнали от талията след седмици упорита борба.

На първо място се препоръчва, в деня преди алкохолната вечер да ядете само и изключително протеини и зеленчуци. Ако нарушите това правило рискувате да осъмнете с няколко сантиметра в плюс върху обиколката на корема, тъй като въглехидратите в комбинация с алкохол способстват много за развитие на подобен сценарий. Също така не се вземайте и мазнини, тъй като те забавят обмяната на веществата.

Враг номер едно при отслабване – пенливата бира

При планировка за надпиване с бира, добре е през деня да приемате храни от трета група от правилата за разделно хранене. Това са тестени изделия, ориз, жито, стафиди, смокини, круши, картофи; малки количества мляко, зехтин и мед.

Твърд алкохол и разделно хранене

Твърдият алкохол като ракия, водка, джин и уиски се смесва с храните от втора група за разделно хранене – ядки (но без фъстъци), яйчен жълтък, сметана, масло, зеленчуци, семена и заместители на захар.

Вино

Виното е подходящо за комбиниране с храни от първа група. Това са всички видове меса, рибите, сирене, яйца, кашкавал и други млечни произведения, мляко, майонеза, оцет, лимони, плодове.

При всички случаи обаче не забравяйте, че алкохолът е противопоказен при разделно хранене и отслабване. Все таки не се отчайвайте – никой не ви кара да живеете като монаси, но помислете за правилната подготовка преди мощния супер купон.

разделно хранене

разделно хранене

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Разделно Хранене

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване