Как разделното хранене подобрява здравето ни

С разделното хранене постигаме за постоянно добро храносмилане. Много от практикуващите го споделят, че още през първите дни спират да чувстват тежест в стомаха. Въвеждането на разделното хранене в ежедневието, е спасило много хора от капана на вечното броене на калории, постоянното теглене на кантара и изчисляване на порции.

Разделното хранене подобрява работата на храносмилателната система, което води до светкавично регулиране на теглото. Затлъстяването постепенно намалява, спира подуването на корема, изчезва чувството за напрежение. Освен че започваме да се чувстваме добре отвътре, това започва да личи и отвън.dieta35

Най- важният ефект от разделното хранене обаче е подобряване на редица болести, които са свързани с проблеми при храносмилането. Съчетанието от лошо комбинирана храна, малък прием на течности, стрес, храна с малко фибри, води до влошаване на състоянието на червата. В тях започват да се развиват бактерии, които водят до различни болести, най- тежката от които е рак.

Разделното хранене подобрява от храносмилането, така че тялото да се разтоварва само от токсините и вредните вещества. Но този принцип на хранене помага и при много други болести, свързани с – сърдечно- съдови, костно- ставни, метаболитни, кожни, психосоматични, дихателни и др.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Разделно Хранене

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване