Опасни начини за отслабване

opasno-otslabvane

Отслабване, отслабване, отслабване. Сякаш няма за какво друго да се говори, освен за сваляне на килограми. Стрелката на кантара се е превърнала в мания. Искаме да отслабнем, независимо на каква цена. Време да пренаредим приоритетите си и да не рискуваме здравето си с опасни начини за сваляне на килограми.

1 . Стомашен байпас. Това е операция, която се прави на стомаха, за да ограничи храната, която попада в този орган. Това е много драстична стратегия за ограничаване приема на храната и често предизвиква сериозни стомашни инфекции.

2 . Липосукция. Малко хора знаят какво означава да се направи липосукция. Тази операция е свързана с правенето на няколко разреза, през които се вкарва тръба, която се използва за унищожаване на мастните тъкани. Тази интервенция е свързана с голяма загуба на течности и я поява на много синини.

liposukciq

3 . Лаксативи. Този метод е свързан с редовното приемане на лаксативи за изхвърляне на поетата храна, така че да се попречи на усвояването й. Тази стратегия не само не помага за отслабване, но и води до остра дехидратация, диария, повръщане и пр.

4 . Гладуване. По някаква странна причина е сред най- честите стратегии за отслабване – въпреки че само вреди на здравето ви. Изразява се в лошо настроение, главоболие, виене на свят, гадене, увреждане на вътрешни органи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване