Как да стопим мазнините по корема с патладжанова вода

Патладжанът е сред зеленчуците, които са най- използвани в диетите за отслабване, както и за топене мазнините на корема. Съдържа вещества, които помагат за бързото отслабване. Има различни начини да приемаме патладжана, за да отслабнем. Нека разгледаме един по- непознат метод – патладжанова вода.

patladjan

Патладжанът отговаря на много условия, за да се употребява толкова често в диетите за отслабване. Съдържа висок процент вода, витамини и минерали, които действат като натурални антиоксиданти, които помагат за топенето на мазнините. Патладжанът съдържа калий, който стимулира изхвърлянето на течности, които се задържат в тялото.

Заради всички тези причини патладжанът се използва масово за отслабване. Нека разгледаме как се топят мазнините по корема с патладжанова вода.

Рецептата много лесно се приготвя. Нарежете патладжана на парченца и ги сложете в тъмен съд, покрийте с вода иpatladjanova-voda оставете да престои един ден.

Ето и друг вариант на рецептата: Взимате два патладжана и ги режете на кубчета. Слагате ги в тенджера и оставяте да се варят 10 минути на бавен огън. След това присипвате водата в удобен съд, а парчетата патладжан може да използвате за други рецепти.

Пийте по половин литър патладжанова вода на ден в продължение на 7 дни.

В тази седмица може да свалите до 2 кг , въпреки че цифрата е относителна и зависи от метаболизма, може да съчетаете и със специална патладжанова диета.

Консултирайте се с лекар, ако имате някакви съмнения или притеснения.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване