Как да отслабна след 30

Сякаш след като сте минали 30- те зловещо заклинание ви е достигнало. Няма значение какво правите, ханшът се разширява с доста тревожно темпо, а кантарът показва все по- високи стойности. Затова ви предоставяме съветите, които ще ви помогнат да отслабнете след 30:

otslabvane-sled-30

1 . Яжте протеини. След 30, жените започват да губят по 1% от мускулната си маса на година. За да активирате метаболизма си, трябва да наблегнете на протеините. А и те ще ви държат сити за повече време.

2 . Яжте калций. В тази възраст се акцентира на загубата на костна тъкан. Затова не забравяйте за калция. Освен това, този минерал помага за топенето на мазнините.

3 . Правете упражнения. Вероятно си мислите, че изобщо нямате време, за да спортувате. Е, винаги може да се hrana-sled-30намери, стига да имате желание. Може да го правите и у дома, или в близкия парк. Без физическата активност, няма как да успеете.

Не е задължително да се потите по цял час – ако правите интензивни упражнения 20 минути, можете също да изгорите доста калории. Но трябва да го правите всеки ден. Кардио упражненията са особено важни за отслабването.

За калция. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване