5 съвета за отслабване

Здравословните навици не само помагат за отслабването, но и подобряват начина ни на живот. Спортът, балансираната диета и правилната нагласа са ключовете за поддържане на фигурата или за свалянето на килограми.

otslabvane-saveti

Изкушенията обаче, дейностите, които обикновено съпровождат съвременния живот, също психологически фактори като стрес, пречат да следвате правилните съвети за отслабване.

Ако дори спазвате два от следните съвети, можете да се постараете да отслабнете със следните лесни насоки:

1 . Здравословни храни. Ако ви е трудно да се отделите от храните, които ви са вкусни, но са калорични и мазни, започнете постепенно да вкарвате други, които да балансират калорийния прием. Някои могат да бъдат заместени с диетични варианти, свободни от захар или с по- малки порции.

2 . Не бъдете пощеливи. Много често ни се дояжда или имаме навика да ядем между храненията разни сладки илиhrani-za-otslabvane солени неща. Може да ги спрете, ако хапвате малко горчив шоколад (25 грама), който съдържа 100 калории, а и е направен със 70% по- малко какао.

3 . Контролирайте апетита. Яжте храни, богати на омега- 3 киселини, като риба тон, овес, орехи, зехтин, нахут. Тези мазнини освобождават хормон, който помага за регулирането на апетита.

4 . Студена вода. По време на ядене пийте по чаша студена вода или с лед. Не само ще се чувствате по- сити, но и така топите повече калории.

5 . Протеини. Яденето на храна с протеини (100- 200 калории) в рамките на 45 минути след умерена или интензивна тренировка (45- 60 минути), помага за възстановяването на мускулите, както и за увеличаване на калориите, които изгаряте.

Ако спазвате тези съвети ежедневно, ще успеете да отслабнете по- лесно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване