3 начина да се справим със стреса и да отслабнем

Стресът не само засяга здравето ни, но и процеса на отслабване. Ако чувствате, че килограмите са ви в повече, не пропускайте трите съвета за справяне със стреса и отслабването.

namalyavane-na-stresa

Големият стрес влияе върху качването на килограми по различни начини, например, кара ни повече да ядем от нерви. Ако искате да се спасите от стреса, ето три полезни съвета:

1 . Фокусирайте съзнание и тяло. Координирането на тяло и съзнание в момент на стрес може да е много полезно. Не е лесно да се постигне, но чрез йога или Тай чи ще постигнете равновесието, което да ви помогне да контролирате нервите и да не нарушавате диетата си.

2 . Научете се да се отпускате. Ако умът и тялото ви са под постоянно напрежение, не само се появява стрес, но се otpuskane-stresнатрупва и кортизол в тялото. Този хормон задържа течности в тялото и увеличава артериалното налягане. Затова, когато сте в стресова ситуация, дишайте дълбоко и опитайте да излезете от мястото за няколко минути. Окъсването от обстановката за няколко минути ще успокои мислите ви. Ежедневната медитация е много полезна в това отношение.

3 . Фокусирайте се върху физиката си. Един от начините да се справите със стреса е като тренирате. Така се разтоварвате от напрежението, освен това увеличавате ендорфините, които ви помагат да се справите с нервите и стреса.

Ако успеете да контролирате стреса и кортизола, много лесно ще успеете да отслабнете. Ако намалите нивото на кортизол в кръвта, ще ускорите метаболизма и така ще свалите повече килограми.

Анти стрес техники. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване