Отслабване с разходка всеки ден

Ходете повече от час на ден за отслабване

отслабване с разходка

Наталия отслабна с разходка

Водещи фитнес инструктори са категорични, че ходенето е сред най – удачните методики за здравословно отслабване. Не изисква никакъв начален капитал, никакво скъпо оборудване – само чифт подходящи обувки и малко желание.

Също така почти всеки един от нас е в състояние да издържи физическо натоварване от подобно естество. Ако имате проблеми просто започнете с по – малки разстояния и постепенно увеличавайте дистанцията. Съчетана с полезни храни, разходката за отслабване ще направи чудеса и ще моделира вашето перфектно тяло.

отслабване с разходка“Когато започнах бях наистина голяма дама – тежах повече от 80 кг. при ръст 1. 63. В началото минавах по – малко от километър, правейки кръгчета около блока, в който живея. Бързо се изморявах и се налагаше да посядам на пейката отпред. Но изпитвах гордост, че все пак правя нещо за себе си. Не се интересувах колко бързо ходя, просто го правех”, разказва столичанката Наталия Петрова.

Напук на трудностите, започва да прави разходка за отслабване всеки ден и скоро усилията се увенчават с успех. В същото време приема и „Диетин Комплект”, и само за година успява да стопи повече от 15 кг, вече минава по 10 километра пеша.

Наталия казва още, че се е посветила и на здравословното хранене. Ежедневна разходка за отслабване, „Диетин Комплект” и тотален контрол върху храните, това е тайната на нейния успех.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Как Отслабнах

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване