Момиче става 93 кг след ухапване от стършел, отслабва с „Диетин”

„Диетин Комплект“ дава сила на Деси да отслабне

отслабване с диетин

Десислава отслабна с „Диетин комплект“

Мъките на 21 годишната Десислава Евтимова от Плевен започват в далечната 2005 г., когато е само на 13 години. Тогавашната девойка е ухапана жестоко от балкански стършел по време на семейна почивка в с. Орешак до Троян. Отровата на огромното насекомо отключва алергична реакция, тя започва да напълнява и периодично получава обриви по крайниците.

В период само от 12 месеца личното тегло на Деси се покачва до ужасяващите 93 кг. Лекарите обясняват това с преживения стрес и съветват родителите да не предприемат драстични мерки. Така момичето е принудено да живее с цялата излишна маса, страхува се да започне диета за отслабване или някакъв по – особен хранителен режим. Баща ѝ за кратко време я записва в залата по класическа борба, но спортът определено не ѝ харесва и се отказва доста бързо.

Така Десислава завършва гимназия и кандидатства за британски университет. С радост установява, че е приета, но затлъстяването продължава да я мъчи с пълна сила. Алергия от ухапването вече няма, обривите са останали само в спомените, но килограмите не помръдват.

„Когато почти бях изгубила надежда и се бях примирила, случайно попаднах на реклама на „Диетин Комплект”. Не знам защо, но веднага реших да си купя и още след първите две седмици усетих, че се чувствам по – добре. Сякаш станах по – енергична, чувствах се по – лека. Това ме стимулира страшно много и започнах да тичам рано сутрин в „Кайлъка”. Не след дълго резултатите бяха налице и без самата аз да очаквам, започнах скоростно да отслабвам. Сигурна съм, че ми именно „Диетин” ми помогна да се справя с проблема. Сега съм в перфектна форма и в Лондон се чувствам повече от отлично”, споделѝ Деси.

Научете повече за „Диетин Комплект“ точно ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Как Отслабнах

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване