Кристина: Отслабнах от срам

Кристина Василева

Кристина Василева

Знаете ли какво е да ви се подиграват всички, дори и най – добрите приятели, дори родителите и родният брат? Да ви казват, че сте дебела и приличате на топка за баскетбол! Ако не знаете ще ви кажа – отвратително е! Извинявам се, ако думите ми са остри, но не мога да говоря без вълнение за този момент от живота си – когато отслабнах с повече от 20 килограма, благодарение на „Диетин Комплект”.

Казвам се Кристина Василева и съм от Варна. От дете имах неприятно затлъстяване, но всички ме успокояваха, че като стигна пубертета, нещата ще се оправят от самосебе си. Да, ама не стана така. Дори стана още по – лошо, защото вместо на височина започнах да раста на килограми.

Съученичките ми ставаха стройни жени с красиви форми, а аз си оставах ниска и дебела, табло за подигравки на всички останали. Умирах от срам! Приятелките ми непрекъснато ме използваха като оправдание пред родителите си и лъжеха, че са на гости у дома. А всъщност въртяха гаджетата едно след друго, докато аз гледах отстрани и плачех горчиво.

Завърших училище и започнах работа като магазинерка. Едно от момчетата, които ни караха стоката ми хареса страшно много и се влюбих. Надявах се, че ще се случи нещо хубаво и дори не подозирах, че съм изправена пред поредната прищявка на съдбата. Един ден му намекнах отдалеко за чувствата си, на което той презрително се изсмя. Не очаквах, че ще бъде толкова груб, дори брутален. Вместо разбиране получих купища подигравки, а глупакът дори разказа на колегите си за мен.

отслабване с Диетин

Кристина Василева

От този ден нататък животът ми се превърна в ад. Напуснах работа заради срама, който не можех повече да понасям. Така един ден попаднах на рекламно послание в някакво луксозно списание и научих за „Диетин”. След кратки колебания реших да си го поръчам и въпреки че бях по – скоро песимистично настроена, още след първия месец кантарът показа първите резултати! Бях свалила 3 килограма, въпреки че водех същия начин на живот.

Успехът на „Диетин” ме амбицира допълнително и дори се записах на тренировки по каланетика. Упорито продължих да се боря за своето щастие и не след дълго станах като всяка нормална жена. Нещастникът от магазина наскоро ме срещна и започна да се подмилква, но аз на свой ред го нагрубих като му казах, че за нищо не става и никога няма да бъде истински мъж.

Благодарна съм на „Диетин Комплект”, защото с негова помощ се излекувах от срама си и само за година смъкнах близо 18 килограма. Сега не се притеснявам и мисля, че съм доста по – красива от повечето жени. Пожелавам на всички да се почувстват щастливи като мен, без мъка и мъчителни диети.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Как Отслабнах

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване