Недко Стоянов: „Анаген- HR“ спря оплешивяването и ми върна косата!

Казвам се Недко Стоянов, на 37 години. Преди няколко години косата ми започна да капе. Първоначално не обръщах внимание, мислех си, че е нормалният сезонен косопад. Но все повече и повече косми покриваха сутрин възглавницата ми, задръстваха канала в банята. Притесних се много, когато най- накрая видях, че косата ми толкова се е разредила, че отдолу прозира темето ми. Но така и не предприех нищо. Примирих се, че ще оплешивея!

Недко Стоянов

Недко Стоянов

Съпругата ми обаче не остави нещата така, а ме накара да отида на лекар. Притеснила се, че може да имам някакъв здравословен проблем, тъй като нямам плешиви роднини. Послушах я и отидох на преглед. Лекарят ми назначи изследвания. Не се откри нищо притеснително, за щастие. Посъветва ме какво да си купя, за да спра косопада и да започне да расте отново коса.

Анаген против косопад

АНАГЕН-HR против оплешивяване!

Мазах се с разни помади, пих някакви хапчета, но нищо. Косопадът леко намаля, но не достатъчно. Реших да се разровя из интернет. Оказа се, че има изобилие от най- различни средства срещу косопад и оплешивяване. Зарадвах се, че съм се спасил! Но след голямата радост, дойде и разочарованието. Пробвах две- три неща, но нищо. Много се озадачих.

Един ден споделих с един приятел, който от дълги години живее в Канада за проблема ми. Той ми вика: „Тука един нов продукт се появи, голямо научно откритие бил.“ Помолих го да ми купи и да ми го изпрати.

Започнах да го използвам. Не след дълго забелязах, че са взели да избиват малки косъмчета. Останах като гръмнат. Към края на шишето вече косата ми беше равномерно окосмена, голите участъци бяха изчезнали.

Наскоро разбрах, че същият продукт, който ми върна косата, е вече и у нас – „АНАГЕН- HR“. Споделям своята история, за да помогна и на други хора със същия проблем. Така и не разбрах защо косата ми започна да капе и да оплешивявам, но „АНАГЕН- HR“ ми я върна!

ПОДРОБНОСТИ ЗА ПРОДУКТА СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ „АНАГЕН- HR“ МОЖЕТЕ ДА НАУЧИТЕ ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Как Отслабнах

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване