Модерните диети пролет- лято 2014

Между януари и пролетта се издават най- много книги за диети, отколкото през останалата част на годината. Предполага се, че пулсът в началото на годината и наближаването на лятото са основните мотиви за започването на диета за отслабване.

kameron-dias

Миналата година излезе книгата за „Палеодиетата“, която се оказа неефикасна, а по- миналата – диетата на д-р Аткинс, която също е доста спорна. Нека ви представим кои са най- модерните нови диети за отслабване за сезона пролет- лято 2014.

Диетата на доктора. Създадена е от доктор Травис Сторк, който е създател и на програмата СТАТ за отслабване. Сторк, който е практикуващ лекар, гарантира, че диетата е базирана на научни изследвания и факти и позволява свалянето на 5 кг за две седмици.

Диетата е базирана изцяло на науката за храненето. Основава се на четирите „не“ – не на захарта, не на въглехидратите,travis-stork не на полинаситените мазнини и не на солта. Следващата стъпка е да се увеличи приема на протеини и полезни мазнини (зехтин, сардини и др.) Натоварва се закуската. Като идеална закуска посочва 250 грама къпини, 1 попарено яйце, 60 грама овес с ядки.

Диетата на Камерън Диас. Обяснена е в новата й книга The body book и е под надслов „Законът на глада, силата на науката и други начини да обичате прекрасното си тяло.

Актрисата обяснява как е превърнала тялото ви в машина, която осъзнава колко калории приема и колко калории харчи. Предлага съвети как и ние да го постигнем. Например, как да избягваме захарта и да имаме бутилка вода в банята, която да изпием сутрин, докато си правим тоалета.

„Не съм лекар и не съм учен, но съм жена, която за 15 години е опознала тялото си до най- малкото несъвършенство“. Актрисата предлага на читателите как да изследват урината си, за да знаят дали са добре хидратирани.

Диетата с 850 калории. Създаде е от човек, който се е справил с наднорменото тегло – шеф Роко диСпирито. Той е автор на редица книги за отслабване, сред които и на бестселъра Eat this, not that. В най- новата си книга предлага как да приемаме само 850 калории дневно от понеделник до петък и по 1200 калории през уикенда и така в продължение на 28 дни.

С този режим спорен него, можете да отслабнете с 10 кг на месец. След като постигнете желаното тегло, авторът препоръчва да следвате средиземноморската диета.

Камерън Диас при доктор Оз. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване